Dagens bästa spel

Carlisle jagar kvalplats

Femte spelet i rad satt igår och nu är Speldjävulen på gång igen! Dock är han på resande fot så det kommer tyvärr inte blir några analyser av matcherna på stryktipset eller något stryktipsförslag den här veckan, tiden räcker helt enkelt inte till.

Dagens spelutbud är stort men Speldjävulen har ändå svårt att hitta något som sticker ut. Det blir därför ett mindre spel i dag, baserat på motviationsfaktorn.

Carlisle har fortfarande chansen att nå en kvalplats till Championship nästa säsong, men då krävs det tre poäng ikväll samtidigt som konkurrenterna Stevenage och Notts County tappar poäng. Kanske inte det troligaste scenariot, men Carlisle kommer i alla fall allt för att göra sin del. I dag åker man till bortamatch mot ett Oldham som inte har annat än äran att spela för. Tittar man i formtabellen så är det kanske inte så munter läsning för Carlisle, men man har mött tufft motstånd och förlusterna på slutet har kommit mot topplagen Sheffield Wednesday, Stevenage och Charlton. Senast blev det dock tre poäng hemma mot svaga Exeter.  Man får till dagens match klara sig utan anfallarna Lee Miller och Jordan Cook, men verkar äntligen ha Francois Zoko tillbaka i målform (två mål senast). Man kommer ha minst 1 300 förväntansfulla fans i ryggen, så stödet på läktaren lär det inte bli något fel på.
Oldham har som sagt inget att spela för och tränaren Paul Dickov har redan börjat planera inför nästa säsong. Det betyder t. ex. att bäste målskytten Shefki Kuqi, som inte erbjudits nytt kontrakt, inte kommer spela. Nytt kontrakt har inte heller erbjudits till backarna Zander Diamon (för dyr) och Paul Black, som båda nu släppts från klubben och därmed alltså inte heller kommer till spel. Sedan tidigare saknar man målvakten Alex Cisak samt mittfältaren James Wesolowski och det finns en del som tyder på att Paul Dickov kommer släppa fram lite yngre förmågor i dagens match.

Speldjävulen tror att Carlisle fixar det här till slut, men insatsen blir alltså återigen ganska låg.

Liga: League 1 (England)
Match: Oldham – Carlisle
Speltips: 2
Odds: 2.10 @ Bet365
Högsta odds: 2.33 @ Pinnaclesports.com
Insats: 2 units

Resultat: 2-1 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen