Dagens bästa spel

Vålerengen vinner mot ett skadedrabbat Fredrikstad

Vålerengen har inlett Tippeligasäsongen positivt och står på 10 poäng efter de sex inledande omgångarna. Senast blev det en stark seger borta mot Brann och man har även hunnit med en bortavinst mot Lyn i cupen efter det. Man har fortfarande en del skadeproblem men det är troligt att både Martin Pusic och Kristian Haestad kan spela trots att båda fick skadekänningar senast. Mer tveksamt är det dock med Fegor Ogudes medverkan då han förutom sin ankelskada varit sjuk i veckan. Saknas gör fortfarande André Muri, Yssouf Koné och Aleksander Solli.
Hos dagens motståndare Fredrikstad är det än värre då den lövtunna truppen nu har drabbats av ytterligare en skada till de tre man redan hade. Senast var det mittbacken Kevin Duré som åkte på en smäll som gör att han blir borta minst 10 veckor. Sedan tidigare är Hans Erik Ramberg, Thomas Holm och Jørgen Horn borta. Fredrikstads sportchef Joacim Jonsson sade  så här inför matchen: Det säger sig själv att när en fjärdedel av truppen är borta med skador behöver man inte vara kärnfysiker för att förstå att det är en svår situation för oss.

Speldjävulen
tror att Vålerengen är starka nog på Ullevål för att fixa tre poäng här. Insatsen blir dock återigen låg.

Liga: Tippeligan (Norge)
Match: Vålerengen – Fredrikstad
Speltips: 1
Odds: 1.75 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Pinnaclesports.com
Insats: 2 units
Matchstart: 18.00

Resultat: 3-2 VINST!!

Pinnacle Sports Soccer betting

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen