Dagens bästa spel

Hungriga Vaslui kör över ett slitet Gaz Metan Medias

Det är dags för en av två hängmatcher i rumänska Liga 1 när Vaslui ikväll tar emot Gaz Metan Medias hemma på Stadionul Municipal. Hemmalaget har efter en liten svacka hittat formen igen och har nu tagit fyra raka segrar i ligan, bland annat en imponerande bortaseger mot forna storlaget Steaua Bukarest. Man har gjort det genom ett imponerande anfallsspel där brasilianaren Wesley gjort 5 mål på dessa fyra matcher och 24 mål på 28 matcher sett över hela säsongen. Han har heller ingen dålig anfallspartner i f.d. Italienproffset Adailton, som är tillbaka här efter att ha missat segern över Targu Mures senast. Vaslui har i och med den segern endast en poäng upp till Rapid Bukarest på en av två Champions League-platser med en match mindre spelad och endast fem matcher kvar på säsongen (fyra för de flesta andra). Man är dessutom tämligen starka hemma medan Gaz har förlorat 9 av sina 14 matcher på resande fot.
Gaz Metan Medias har annars gått bra på slutet och har tagit tre raka segrar vilket gör att man nu har fått lite andrum ner till lagen under nedflyttningsstrecket. Dessa vinster har dock inte kommit utan problem då man nu har en rejäl anfallskris i laget. Till dagens match saknar man Christian Bud (6 mål på 11 matcher) som är knäskadad, Thaer Al Bawab (7 mål) som är avstängd samt förmodligen även brassen Vitinho (4 mål) som spelade med en inflammation i vaden senast och troligen måste vila nu. Man får förvisso tillbaka Dan Roman och Ciprian Petre här men dessa två har endast mäktat med 7 mål tillsammans på hela säsongen. I övrigt saknar man avstängda mittfältarna issa Ba och Razvan Avram.

Det ser med andra ord tufft ut för bortalaget då Vaslui är minst en klass bättre även om lagen har fulla manskap. Dessutom har hemmalaget fått två dagars extra vila jämfört med gästerna och det kan klart spela in så här i slutet av säsongen. Speldjävulen tror att Vaslui tar detta med mer än ett måls marginal och spelar således Vaslui -1.5, dock med ganska blygsam insats.
Fler spel kan dyka upp på Speldjävulens Twitter under kvällen, bli en följare där!

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Vaslui – Gaz Metan Medias
Speltips: 1 -1.5
Odds: 2.10 @ Bet365
Högsta odds: 2.25 @ Pinnaclesports.com
Insats: 3 units
Matchstart: 20.30

Resultat: 4-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen