Dagens bästa spel

FC Inter är dagens bästa spel

FC Inter Åbo har öppnat säsongen i Veikkausliiga i Finland på bästa sätt. Efter fem matcher har man fyra segrar och endast en förlust, den kom på övertid senast borta mot starka HJK Helsingfors. Än mer imponerande är det att fyra av dessa fem matcher har varit på bortaplan. Nu får man spela hemma på Paavo Nurmi-stadion igen och då ökar chanserna till vinst ytterligare. Man får förvisso klara sig utan viktige mittfältaren Joni Kauko samt sedan tidigare Kalle Parviainen och Babacar Diallo, men får dock tillbaka backen Henri Lehtonen och mittfältaren Mika Ojala. Dessutom har man georgiske anfallaren Irakli Sirbiladze i fin målform.
För JJK Jyväskylä har det varit tuffare, man vann förvisso senast hemma mot Lahti men har samtidigt förlorat mot både Haka och VPS på hemmaplan tidigare under säsongen. Man ger sig själva inte heller så stor möjlighet i dagens match (allt enligt lagets hemsida) och hyser stor respekt för Inters Ojala, Lehtonen, Bouwman och Kalle Kauppi.
Att man skulle kunna ta poäng borta mot FC Inter känns ganska långt borta och Speldjävulen kliver in med medelinsats på raka ettan.

Liga: Veikkausliiga (Finland)
Match: FC Inter – JJK Jyväskylä
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ 888sport
Insats: 5 units
Matchstart: 17.30

Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen