Dagens bästa spel

Genoa säkrar kontraktet

Genoa riskerar att åka ur Serie A efter att ha avslutat säsongen på ett bedrövligt sätt. Det hela kulminerade när fansen för några veckor krävde (och fick!!) spelarnas matchtröjor under 1-4 förlusten mot Siena. Matchen fick avbrytas och kunde först slutföras efter att anfallaren Giuseppe Sculli haft långa samtal med fansen. I senaste hemmamatchen tog man sig dock samman och vann mot Cagliari och nu räcker det med en poäng i säsongsavslutningen för att man ska klara sig kvar. Vid förlust samtidigt som Lecce vinner sin match mot Chievo åker man dock ur. Man har en del skadeproblem inför matchen och saknar mittfältaren Kevin Constant, Luca Antonelli och skyttekungen Rodrigo Palacio, men Alberto Gilardino får nu chansen från start och han har gått mållös i så många matcher att det nästan bara måste bli mål i kvällens match.
Man möter nämligen krislaget Palermo som har alla möjliga sorters problem, både på och utanför planen. Man har sjunkit som en sten i tabellen och har så mycket skadeproblem att man endast har 19 tillgängliga spelare till kvällens match,  inklusive tredjemålvaktem Giacomo Briechetto. På skadelistan hittar vi målvakten Alexandros Tzorvas, backen  Federico Balzaretti, mittfältarna Afriyie Acquah, Massimo Donati, Francesco Della Rocca och Josip Ilicic samt anfallarna Fabrizio Miccoli och Abel Hernandez. Inte nog med det så har man backen Matias Silvestre avstängd. Palermo är dessutom ett av ligans absolut sämsta bortalag där man endast vunnit en match på hela säsongen.

Det räcker i och för sig med en poäng för Genoa för klara sig för kvar i Sere A, men Speldjävulen tror inte man vill riskera något utan att man avgör detta på ett tidigt stadium. Gilardino fixar biffen?

Det är ett stort spelutbud ikväll och Speldjävulen har redan lagt upp ett antal spel på Twitter, fler kommer garanterat under kvällen

Liga: Serie A (Italien)
Match: Genoa – Palermo
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.06 @ Pinnaclesports.com
Insats: 4 units
Matchstart: 20.45

Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen