Dagens bästa spel

Cluj kör över tröttkörda jumbon Mioveni

Mioveni har varit en total katastrof i rumänska förstaligan i år  och har endast lyckats skrapa ihop 12 poäng på hela säsongen (32 matcher). Man har åtta raka förluster och som om man inte hade nog med problem på planen så har nu ett antal av klubbens spelare i veckan blivit ertappade på en illegal bordell i staden. Bordellens ägare är anklagade för människohandel och halickverksamhet och det ryktas dessutom att där jobbar minderåriga flickor. En jätteskandal för klubben naturligtvis, spelarna det rör sig om är backarna Adrian Iordache och Radu Barbu samt mittfältarna Dan Sandulescu, Alexander Mandea och Valentin Coşereanu. Stadens borgmästare har nu gått ut och sagt att polis kommer utreda saken och att spelarna troligtvis kommer straffas. Klubben har också indikerat att det är ytterst tveksamt att spelarna kommer delta i kvällens match, Alexander Mandea kommer definitivt inte göra det då han brutit sitt kontrakt med klubben efter incidenten. Detta var inte direkt vad jumbon behövde då man redan har mittfältarna Andrei Margaritescu, Nicolae Zuluf och Sorin Ispir skadade och nu spelar sin fjärde match på bara 10 dagar.

CFR Cluj återtar vid seger ikväll ledningen i Liga 1 med bara tre matcher kvar av säsongen. Man är hela 52 poäng före kvällens motståndare Mioveni och ska naturligtvis bara gå ut och vinna här. Man har dock ett par tunga avbräck då backen Ricardo Cadú, mittfältarna Camora, Sixto Peralta och anfallaren Ronny da Silva alla är avstängda, en annan som missar matchen är Pedro Celestino som är avstängd. Truppen är dock bred och man har gott om fullgoda ersättare. Det är såpass jämt i toppen att det hela kan sluta med en målskillnadshistoria mellan Vaslui, Cluj och Steaua Bukarest, så det kan vara viktigt för Cluj att satsa offensivt och försöka vinna det här med bred marginal.

Speldjävulen litar på att Cluj, som inte haft lika tufft schema på slutet och dessutom har haft en extra vilodag jämfört med Mioveni, vinner det här med mer än ett måls marginal.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Mioveni – CFR Cluj
Speltips: CFR Cluj -1.5
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.06 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 0-5 VINST!!

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen