Dagens bästa spel

Ljungskile tar ner Varberg på jorden

Nykomlingen Varbergs BOIS har öppnat säsongen i Superettan på ett förvånansvärt bra sätt och har redan lyckats skrapa ihop 10 poäng på de inledande 6 matcherna.  Näst senast tog man till och med poäng borta mot Hammarby på Söderstadion, för övrigt Bajens första och enda poängförlust. Man följde upp det med en hemmaseger mot Degerfors senast, en seger som dock kan visa sig dyrköpt då man fick backen Anders Karlsson utvisad (avstängd här) samt mittfältarna Jonatan Berg och Kalle Söderström skadade. Söderström missar definitiv kvällens match medan Berg testas sent under matchdagen. Det är tunga avbräck som gör att man kan få det tufft ikväll.

Man möter nämligen ett taggat Ljungskile som är obesegrat i fyra omgångar. Man har ett klart bra lag på ”pappret” och får dessutom tillbaka både lagkaptenen Aleksandar Kitic och mittfältsterriern Kenny Pavey från avstängning. Man har fortfarande frågetecken kring backarna Petter Björlund ochPatrick Hopkins, men det är inte omöjligt att den sistnämnde kan spela trots att hans axel gick ur led senast. Man förväntas dessutom ha mittfältaren Andreas Ljunggren Eriksson tillbaka efter ett längre skadeuppehåll.

Det känns som det är lite dags för Varberg att åka på pumpen här och Speldjävulen litar på att Pavey och c:o fixar detta på hemmaplan.

Liga: Superettan (Sverige)
Match: Ljungskile – Varberg
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 1.98 @ 188bet
Insats: 4/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 2-2 Förlust…

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen