Dagens bästa spel

Steaua Bukarest går segrande ur derbyt

Steaua Bukarest som tidigare var en stormakt i Europa har hamnat lite på efterkälken både ute i de europeiska cuperna och i den inhemska ligan. Man har avslutat säsongen urstarkt men ligger trots det ”bara” på en tredjeplats och måste vinna kvällens derby om det ska kunna bli spel i Champions League nästa säsong.  Framför sig i tabellen har man nämligen både CFR Cluj och Vaslui, som båda ligger fem poäng före Steaua med en match mer spelad. Steaua Bukarest har dock fyra raka segrar i ligan och är ligans absolut starkaste hemmalag med 11 segrar och bara två förluster på 16 matcher. Man har anfallaren Stefan Nikolic avstängd och tränaren Mihai Stoichita går därför förmodligen över till 4-4-2 istället för 4-4-1-1 där Nikolic brukar agera bollmotagare. En positiv nyhet är att anfallaren Mihai Costea nu är frisk nog att ta plats på bänken igen ett par veckors skadefrånvaro.

Dynamo Bukarest har visat lite vacklande form på slutet, man har förvisso två raka segrar men det har varit mot bottenlagen Vointa Sibiu och Mioveni och man har inte direkt varit något imponerande spel. Innan dess hade man två förluster och en oavgjord så vi sätter ett stort frågetecken för formen.  Man har en del småskador som stör och har även en cupfinal mot Rapid Bukarest om mindre än en vecka att tänka på. Några som definitivt missar kvällens derby är mittfältarna Catalin Munteanu och Dorel Stoica som är skadade.

Speldjävulen tror som sagt att Steaua vinner detta och får chansen att själva kunna avgörs sitt Champions League-öde i säsongens sista match borta mot Cluj. Ingen jättekänsla här dock så vi håller nere insatserna.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Steaua Bukarest – Dynamo Bukarest
Speltips: 1
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.87 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 3-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen