Dagens bästa spel

Ängelholm hänger på toppen

Ängelholm har öppnat säsongen i Superettan ganska hyfsat och står på 12 poäng efter 7 spelade omgångar. Man har haft ett väldigt tufft schema där man redan mött många av det tilltänkta topplagen och därför är poängutdelningen faktiskt mer imponerande än det kanske först verkar. Framförallt är det hemmaspelet som har fungerat där man tagit tre segrar på tre spelade matcher. I kväll saknar man avstängde backen Marcus Lindberg, mittfältaren Tobias Johansson samt anfallarna Lester Dewee och Andreas Karlsson. En annnan anfallare, Robin Staaf, är dock helt frisk nu och är redan lagets bäste målskytt.

Falkenberg har fått en tuff start på säsongen och ligger först på en 14:e plats i tabellen. Senast stod man för en ganska bedrövlig insats när man fick stryk (1-2) hemma mot Landskrona. Inte nog med det så fick man viktige mittfältaren Robin Ganemyr skadad och han missar kvällens match. Även backen Anton Lans är skadad och kan inte heller han medverka.

Speldjävulen tror att ett hemmastarkt Ängelholm bör ha goda chanser till tre poäng här. Raka ettan spelas därför med snudd på medelinsats.

Liga: Superettan (Sverige)
Match: Ängelholm – Falkenberg
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 1.97 @ Pinnacle
Insats: 4/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 1-3 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen