Dagens bästa spel

Öster är dagens bästa spel

Speldjävulen hade egentligen en annan match i åtanke för dagens bästa spel, men när oddset höjs såpass mycket som det gjort på Öster blev det läge att kliva in.

Har TFF varit den negativa överraskningen i Superettan så har Öster varit den positiva. Efter åtta spelade matcher står man nämligen på sju segrar, en oavgjord och noll förluster. Senast tog man en stark  1-0 seger borta mot Brage och man är både stabila bakåt och starka framåt. Man har inga nya skador eller avstängningar här och måste ses med bra chans.
Varbergs BOIS har överraskat positivt i år, men det är kanske egentligen inte så konstigt med de duktiga nyförvärven man skaffade sig inför säsongen. Man har spelare med rutin från Superettan och är mycket svårslagna. Man saknar fortfarande backen Fredrik Björk samt mittfältaren Kujtim Bala, men de har varit borta hela säsongen och det har gått ganska hyfsat ändå. Nu kanske det blir i allra tuffaste laget trots allt och det känns lite som det är dags för laget att åka på stryk snart.

Liga: Superettan
Match: Öster – Varberg
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.78 @ Pinnacle
Insats: 6/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 1-0 VINST!!

bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen