Dagens bästa spel

Formstarka Girona tar tre nya poäng

Det här skulle egentligen kunnat vara en extremt viktig match i bottenskiktet av spanska Segunda Division mellan 19:e placerade Girona och Recreativo Huelva på 16:e plats. Nu är det dock så att Villarreal åkte ut högsta divisionen och i och med man inte får ha både ett A- och B-lag i samma division, förpassas Villarreal II ner en division. Det gör att både Girona och Huelva redan säkrat nytt kontrakt med två matcher kvar att spela. Det är därför en betydelselös match lagen emellan och det är förstås en viss risk att gå in på sådana matcher.

Här skiljer det dock rejält i form och skadeläge mellan lagen. Hemmalaget är i strålande form och är obesegrade i åtta raka ligamatcher varav fem har varit segrar. Man har endast målvakten Dani Mallo på skadelistan, men det är inget större avbräck då man har en jämngod ersättare i Santamaria, som för övrigt redan stått i över 20 matcher den här säsongen. På topp har man ligans tredje bäste målskytt i Coro (18 mål) och tillsammans med Jandro Castro (9 mål) bildar han ett riktigt giftigt anfallspar.

Recreativo Huelva är inne i djup formsvacka och har på sina åtta senaste matcher endast tagit fem poäng. Man har tre raka förluster och en hel hop med skador inför dagens match. Backarna Fernando Vega och Borda; mittfältarna Fidel och Ale Zambrano samt anfallarna Pablo Sánchez (bäste målskytt i laget) och Juan Villar missar alla matchen. Nu när man dessutom redan säkrat kontraktet och har en lång resa framför sig får man det nog mycket svårt här.

Liga: Segunda Division (Spanien)
Match: Girona – Recreativo Huelva
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.03 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.00
Resultat: 0-0 Förlust…Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen