Dagens bästa spel

Förstärkt Brann II kan ta ny hemmaseger

Man förstår att det är ett synnerligen dåligt spelutbud när man börjar snegla mot norska tredjedivisionen och Tippeligalagens B-lag. Så är dock fallet i dag och i total brist på annat så får Brann II tipset hemma mot Jerv. Anledningen till detta är att hemmalaget är förstärkt av spelare från Branns förstalag som behöver matchträning i och med att man efter kvällen drabbning går på ett 11 dagar långt upphehåll. Tränaren Lars Bakkerud (f.d. spelare i Helsingborg) har valt att ta med 4 A-lagsspelare till kvällens match, det handlar om målvakten Jörgen Mohus, mittfältaren Fredrik Haugen samt anfallarna Oumar Niasse och Kristoffer Larsen. Framför allt Haugen är en rejäl förstärkning och genast ser det därmed ganska lovande ut. Brann II har dessutom full pott hemma i år medan Jerv ännu inte lyckats ta någon poäng på bortaplan och nu ligger näst sist i tabellen.

Förstärkningarna till trots så håller vi givetvis ner insatserna rejält.

Liga: Division 2 (Norge)
Match: Brann II – Jerv
Speltips: 1
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.20 @ NordicBet
Insats: 2/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 2-3 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen