Dagens bästa spel

Isländskt i afton

Inte mycket roligt att hämta ur dagens spelutbud heller men det är ändå ett spel i isländska andradivisionen som lockar mer än något annat. Vi hittar där matchen Throttur – Haukar där hemmalaget börjat säsongen illa med två förluster och en oavgjord vilket gör att man ligger näst sist i tabellen. Poängen tog man för övrigt hemma mot jumbon Leiknir senast.
Bättre är det ställt med bortalaget som toppar tabellen efter två segrar, en oavgjord och noll insläppta mål på de tre inledande omgångarna, däremellan har man även hunnit med med att besegra Snäfell i cupen med sanslösa 31-0 (ja, ni läste faktiskt rätt). Man ska vara klara favoriter här och Speldjävulen tror inte hemmalaget har kvalitet nog att stå emot bortalagets attacker. Låg insats blir det dock igen som ni förstår.

Liga: Division 1 (Island)
Match: Throttur – Haukar
Speltips: 2
Odds: 1.85 @ Bet365
Högsta odds: 1.90 @ Bet-at-Home
Insats: 2/10 units
Matchstart: 22.00
Resultat: 1-1 Förlust…Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen