Dagens bästa spel

Danmark vinner på Parken

Danmark tar i kväll emot Australien i EM-genrepet på Parken i Köpenhamn. Danskarna kommer givetvis ställa upp med bästa laget men tränaren Morten Olsen har två tuffa beslut att ta inan EM-festen drar igång. Dels ska han välja mellan Stephan Andersen och Anders Lindegaard om vem som får förstahandskarna och dessutom vem av Andreas Bjelland och Simon Kjaer som ska kampera ihop med Daniel Agger i mittförsvaret. Nicklas Bendtner lär starta ensam på topp i en 4-2-3-1-uppställning där Ajax Christian Eriksen är den som ska stå för finliret och mata Bendtner med bollar. Danskarna vill garanterat ha ett positivt formbesked efter förlusten (1-3) mot Brasilien senast.

Australien kommer med ett något åldrat lag där spelare som Mark Schwarzer, Tim Cahill, Lucas Neill, Harry Kewell och Mark Bresciano fortfarande är stöttespelare. Faktum är att laget ser svagare ut än de senaste åren och man saknar dessutom Brett Holman och Josh Kennedy till dagens match och får nog det mycket svårt i ett lite kylslaget Köpenhamn i kväll.

Speldjävulen tycker ettan känns ganska stark och kliver in med medelinsats.

Liga: Vänskapslandskamp
Match: Danmark – Australien
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.90 @ Interwetten
Insats: 5/10 units
Matchstart: 17.00
Resultat: 2-0 VINST!!

bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen