Dagens bästa spel

Landskrona till 2.20

Landskrona BOIS har blandat och gett i årets Superetta och ligger efter nio spelade omgångar på en åttondeplats i tabellen. Man har dock vid vinst ikväll fortfarande häng på topplagen och det finns goda segerförhoppningar både hos tränaren Henrik Larsson samt spelarna. Hemmaspelet har nämligen fungerat riktigt bra på slutet med tre raka segrar som facit, senast var det Hammarby som fick åka tomhämta hem efter förlust med hela 1-4. Andra positiva nyheter för Landskrona är att mittfältaren Marcus Lantz nu äntligen är tillbaka i truppen efter sin skada, han får dessutom sällskap in i laget av anfallaren Surprise Raleni som också är redo för spel igen. Hur många minuter dessa båda herrar kommer att spela är oklart men det stärker konkurrensen och sporrar laget rejält.

Dagens motståndare Ljungskile har gått starkt i ett antal veckor nu och har sju raka matcher utan förlust. Trots detta har bortaspelet egentligen inte imponerat och man hade tur som lyckades vända ett 0-2-underläge och ta poäng mot nästjumbon Värnamo i senaste bortamatchen.

Det känns lite som att det är dags för Ljungskile att gå på pumpen här och när oddset kryper upp mot 2.20 på hemmavinst är det läge att kliva in.

Liga: Superettan (Sverige)
Match: Landskrona – Ljungskile
Speltips: 1
Odds: 2.20 @ Bet365
Högsta odds: 2.20 @ Redbet
Insats: 3/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen