Dagens bästa spel

Österrike vinner till trevligt odds

Österrike har imponerat i de två senaste vänskapslandskamperna då man vunnit hemma mot både Finland och Ukraina. Man har ett starkt lag på pappret där många av spelarna håller till i tyska Bundesliga. På mittfältet hittar vi duktige Andreas Ivanschitz (Mainz) som styr mycket av anfallsspelet och där finns även Bayern Münchens David Alaba. På topp återfinns Markus Rosenbergs lagkamrat i Werder Bremen Marko Arnautovic samt FC Portos Marc Janko. Jag kan fortsätta uppräkningen ett tag till men jag tror vi nöjer oss där. Förbundskaptenen Marcel Koller har också aviserat att han inte kommer göra några större ändringar sedan senaste matchen utan att det är viktigt att man tar en ny seger här. Två ändringar är dock klara och det är att Gratzei ersätter Lindner i mål och att Dragovic går in och spelar mittback.

Rumänien tog med tanke på de många spelare man saknar en något oväntad seger borta mot Schweiz senast. Det lag som man ställer på benen i kväll består till stora delar av spelare från den rumänska ligan och man saknar storstjärnor som Adrian Mutu, Ciprian Marica och Christian Chivu. Man väljer också att ställa över förstemålvakten Bogdan Lobont (Roma) till förmån för Steaua Bukarests Ciprian Tatarusanu. Förbundskaptenen Victor Piturca har också sagt att han vill ge så många spelare som möjligt minuter på planen så räkna med en hel del byten i bortalaget.

Speldjävulen tror inte att man lyckas skrälla igen utan att hemmalaget har mycket god chans till ett lockande odds.

Liga: Vänskapslandskamp
Match: Österrike – Rumänien
Speltips: 1
Odds: 2.40 @ Bet365
Högsta odds: 2.49 @ 12Bet
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 0-0 Förlust…

bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen