Dagens bästa spel

Hercules kopplar greppet i kvalet

Österrike lyckades inte spräcka nollan i mötet med Rumänien i går trots stort bollinnehav och vassa chanser. Ny sats i dag med en kvalmatch i Spanien.

Det är nämligen dags för första kvalsemifinalen till La Liga mellan Hercules och Alcorcon. Hemmalaget har motsvarat förväntningarna och har hängt med i toppen av serien även om man haft en och annan dipp i form under säsongen. Hemma på Estadio José Rico Pérez är man dock starka och när man nu även sänker biljettpriset till kvällens match räknar man med bästa publiksiffran för säsongen. Man ser förvisso ut att få klara sig utan förstemålvakten Ismael Falcón, men Juan Carlos har ersatt förtjänstfullt på slutet så det ska inte vara några större problem. Positivt är att man får tillbaka tre viktiga spelare i form av Tiago Gomes, Samuel Llorca och David Aganzo, det bådar riktigt gott.

Alcorcon har varit ligans stora överraskning i år då laget inför säsongen tippades vara ett lag för bottentskiktet av tabellen. Lagets hemmaform har dock varit strålande och det är framförallt där poängen har kommit i år. På bortaplan har man haft det lite tuffare och man kommer att satsa hårt på att hålla nollan här och hoppas att kunna avgöra i returen. Speldjävulen tror att man får det ganska svårt att lyckas med detta.

Liga: Segunda Division
Match: Hercules – Alcorcon
Speltips: 1
Odds: 2.05 @ Bet365
Högsta odds: 2.16 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.00
Resultat: 1-1 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen