Dagens bästa spel

Skrällchans för Trelleborg

Trelleborgs FF har inte alls fått den start på Superettan som man önskat sig och laget ligger efter 9 omgångar först på 14:e plats i tabellen. En av förklaringarna till detta har varit alla skador man drabbats av, men på den fronten ser det nu ut att klarna upp betänkligt. Till kvällens skånederby mot Landskrona BOIS har man nämligen Peter Abelsson, Victor Svensson och Fredrik Jensen tillbaka i truppen. Det är klasspelare det och det är mycket troligt att både Abelsson och Jenssen går rakt in från start. Saknas gör dock fortfarande Kristian Haynes, Thiago Borges, Ibrahim Koroma, Tuomo Turunen och Yousef Fakhro. Laget har fått över en veckas vila sedan debaclet hemma mot Värnamo senast och har även ändrat en del i uppladdningen inför matchen genom att ha en dag ledigt från fotboll i går. Man hoppas att det ska kunna ge resultat i kvällens match.

Landskrona BOIS har hittat formen på slutet och tog en viktigt seger hemma mot Ljungskile senast efter att backen Fredrik Liverstam avgjort i absolut sista sekunden. Den matchen spelades så sent som i måndags så det är alltså tämligen kort vila man får inför mötet med TFF. Dessutom skadade sig skyttekungen Fredrik Olsson senast och kan inte spela i kväll, sedan tidigare är även Linus Malmqvist borta.

Efter två raka missar är det klart en chansning att sätta sitt förtroende till Trelleborg, men ett såpass skralt utbud får det bli så den här gången. Låg insats rekommenderas dock.

Liga: Superettan (Sverige)
Match: Trelleborg – Landskrona
Speltips: 1
Odds: 2.40 @ Bet365
Högsta odds: 2.48 @ 5Dimes
Insats: 2/10 units
Matchstart: 18.30
Resultat: 0-1 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen