Dagens bästa spel

Polen – Grekland. Festen kan börja!

Äntligen är det dags! EM 2012 slår upp sina portar i kväll och vi inleder festen med matchen Polen – Grekland. Värdnationen Polen är enligt Speldjävulens mening ett av EM:s mest underskattade lag. Här finns det kvalitet på i stort sett varje position och med Arsenalmålvakten Wojciech Szczesny har man en säker sista utpost. Polen har som bekant en starkt tradition av duktiga målvakter och Szczesny är sannerligen inget undantag. I backlinjen hittar vi en av tre Dortmundspelare i truppen i Lukasz Piszczek, där finns också Sebastian Boenisch (Werder Bremen), Damien Perquis (Sochaux) och Marcin Wasilewski (Anderlecht).  På mittfält finns bland andra Dortmunds Jakub Blaszczykowski och Bordeaux-spelaren Ludovic Obraniak och längst fram huserar Dortmunds fruktade skyttekung Robert Lewandowski (22 mål på  34 ligamatcher). Det är alltså ett lag med idel klass som under rutinerade tränaren Franciszek Smudas ledning kan bli EM:s stora överraskning.

Grekland är på inget sätt ett dåligt lag men några av stjärnorna, däribland mittfältarna Konstantinos Katsouranis (32 år) och kaptenen Giorgios Karagounis (35 år) börjar bli lite till åren. Man har som vanligt ett starkt försvar men det är fortfarande oklart vem som är förstavalet mellan stolparna. EM:s äldsta spelare, Konstantinos Chialkias (38 år), stod mot Slovenien medan Michalis Sifakis fick handskarna senast mot Armenien. Grekland har också historiskt sett haft svårt mot Polen och Speldjävulen tror att man får det mycket tufft ikväll inför en fanatisk hemmapublik.

Raka ettan spelas därför till strax över medelinsats. Hur det än går är det dock härligt att vi äntligen är igång!

Liga: EM 2012
Match: Polen – Grekland
Speltips: 1
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.15 @ Bet24
Insats: 6/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 1-1 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen