Dagens bästa spel

2.20 på Tyskland – måste bara spelas!

Det blev en galen inledningsmatch i EM mellan Polen och Grekland där vi fick se mål, utvisningar och en straffräddning. Resultatet blev till slut 1-1 och öppningsmatchen i ett stort mästerskap slutade som många gånger tidigare alltså med ett oavgjort resultat.

Nu är det dags för andra dagen då lagen i ”dödens grupp” kliver in i turneringen. Speldjävulen väljer att lägga fokus på matchen TysklandPortugal där oddset på tyskarna är alltför högt för att lämna orört. Man är ju nämligen som bekant alltid starka i mästerskap och är hos många favoriter att ta hem hela turneringen. Det ”nya” Tyskland består av unga spännande spelare men som ändå har behållit stommen med bland andra Miroslav Klose, Per Mertesacker och Bastian Schweinsteiger i laget. Det är dock tveksamt om Klose, som var skadad stora delar av andra halvan av säsongen i Lazio, kommer start. Mer troligt är att Bayern München-stjärnan Mario Gomez inleder som spjutspets. Bakom honom lär trion Mesut Özil, Thomas Müller och Lukas Podolski få chansen och som defensiva mittfältare har man nämnde Schweinsteiger samt Sami Khedira. Tyskland har alla 23 spelare i truppen friska och man vill säkert väldigt ogärna tappa poäng här då man har möter starka Holland i nästa match.

Portugal har fantastiska spelare i truppen men har rysligt svårt att få till det som lag. Man har allt annat än imponerat under träningsmatcherna inför turneringen, näst senast fick endast 0-0 hemma mot Makedonien och i genrepet blev det förlust med 1-3 mot Turkiet, även det på hemmaplan. Det skrämmer knappast någon och även om man har en av världens bästa spelare i Cristiano Ronaldo. Det enda frågetecknet i truppen inför kvällens match är Nani som fått vila några dagar från träning, men troligen ändå finns med i startelvan ikväll.

Speldjävulens form har varit bedrövlig de senaste dagarna men det här spelet känns ändå ganska bra. Fler spel på Speldjävulens Twitter är att vänta under kvällen då spelutbudet känns intressant på förhand.

Jag måste avsluts med att flagga för Nordicbets grymma mästerskapsbonus på 100% upp till 2 000 kr! Vi som redan har konto där får trösta oss med andra erbjudanden men för er som inte redan är med är det bara att gratulera. Klicka på bannern nedan, eller uppe till höger, så kommer du till registreringssidan. Lycka till!

Liga: EM 2012
Match: Tyskland – Portugal
Speltips: 1
Odds: 2.20 @ Bet365
Högsta odds: 2.24 @ 5Dimes
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen