Dagens bästa spel

Överodds på Spanien

Spanien är regerande Europamästare och har talanger och stjärnor så det räcker och blir över. Då gör det inte så mycket att man saknar skadade spelare som Carles Puyol och David Villa, framförallt inte när ersättarna heter Albiol, Piqe, Torres eller Llorente – bara för att nämna några. Man har i vanlig ordning imponerat i träningslandskamperna inför mästerskapat och kommer med fullt självförtroende efter fyra raka segrar. Det lutar åt att det som vanligt blir en slags 4-3-3-uppställning där forwardslinjen består av Silva, Torres och Iniesta med Alonso, Xavi och Busquets som mittfältstrio bakom, det går sannerligen inte av för hackor.

Italien har haft alla sorters problem i uppladdningen inför EM. Ännu en spelskandal håller på att uppdagas där stjärnmålvakten Gianluigi Buffon har varit anklagad och backen Domenico Criscito redan har skickats hem. Dessutom har man Juventus-backen Andrea Barzagli skadad vilket gör att förbundskaptenen Cesare Prandelli förväntas flytta ner Daniele De Rossi i försvaret. På topp lär de båda problembarnen Mario Balotelli och Antonio Cassano starta, det kan som alltid bli antingen fågel eller fisk.

Jamför man laguppställningar, form och uppladdning så kommer man snabbt fram till att det väger tungt över till Spaniens fördel. Trots detta har oddset krupit upp under dagen och då är det bara att kliva in!

Jag måste återigen avsluta med att påminna om Nordicbets mästerskapsbonus på 100% upp till 2 000 kr!  Klicka på bannern nedan, eller uppe till höger, så kommer du till registreringssidan.

Liga: EM 2012
Match: Spanien – Italien
Speltips: 1
Odds: 1.85 @ Bet365
Högsta odds: 1.90 @ StanJames
Insats: 6/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 1-1 Förlust…

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen