Dagens bästa spel

Mål för båda lagen i Polen – Ryssland

Speldjävulens form för dagen är verkligen usel och dessutom är det flytt och annat som stör så därför blir det bara en snabbrek i dag.

Såg man Polens första match i turneringen mot Grekland, så såg man också att det finns mycket att jobba med försvarsmässigt. Nu har man även målvakten Wojciech Szczesny avstängd efter sin utvisning senast och även om Przemyslaw Tyton kom in och nöp en straff mot grekerna så får han nog räknas som den sämre av de två. Försvarslinjen såg som sagt darrig ut och det är väl inte helt otänkbart att förbundskapten Smuda gör en eller ett par ändringar där. Offensivt är man dock fortfarande starka och Robert Lewandowski är en målskytt av rang. Ludovic Obraniak ger fint understöd och dessa båda herrar fixar nog minst ett mål i afton.

Ryssland är kanske det lag som imponerade störst i öppningsrundan då man fullständigt körde över Tjeckien (4-1). Nya anfallsstjärnan Alan Dzagoev fick visa upp vilken fantastiskt duktig fotbollsspelare han är och Andrey Arshavin såg mer spelsugen ut än på länge. Nog fixar man även mål i kvällens match och dagens spel blir därför helt enkelt att båda lagen gör mål i matchen.

Liga: EM 2012
Match: Polen – Ryssland
Speltips: Båda lagen att göra mål
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-1 VINST!!

Ni som inte redan har konto hos Nordicbet bör tå chansen nu då man erbjuder mästerskapsbonus på 100% upp till 2 000 kr! Klicka på bannern nedan, eller uppe till höger, så kommer du till registreringssidan.

Unibets EM-bonus är inte heller fy skam, här får du  upp till 1 200 kr om du öppnar konto – inte att förakta! Klicka på länken eller någon av de banners som finns på sidan för att ta del av bonusen.

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen