Dagens bästa spel

Spanien att vinna med 2

Spanien hade problem mot ett förvånansvärt starkt Italien i sin öppningsmatch i EM. Mycket av det berodde på att man ställde upp men en märklig 4-6-0-uppställning, helt utan en riktig spjutspets. Det gjorde att det blev väldigt få djupledslöpningar och att man istället försökte småpassa sig ända fram till mållinjen. Det är fortfarande osäkert hur förbundskaptenen Vicente del Bosque väljer att formera sin startelva i kväll, men det troliga är nog ändå att han väljer att starta med antingen Fernando Torres eller Fernando Llorente som nummer 9. Skulle så vara fallet blir man ett snäpp farligare än man var mot Italien.

Irland gjorde en direkt svag öppningsmatch mot Kroatien och fick till slut stryk med 1-3. Laget består till stora delar av spelare i Englands andradivision och det är klart att man kommer få det tufft mot ett lag som nästan uteslutande har spelare från Europas toppklubbar.

Speldjävulen tror att man får det mycket tufft här och att Spanien nog kan ta det här med minst två måls segermarginal.

Liga: EM 2012
Match: Spanien – Irland
Speltips: Spanien -1.5
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 4-0 VINST!!

Med risk för att bli tjatig så kommer måste jag ändå pusha för mästerskapsbonus på 100% upp till 2 000 kr! Klicka på länken här eller på någon av de banners som finns på sidan.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen