Dagens bästa spel

Frankrike dubblar dina pengar ikväll

Ukraina inledde som vi alla vet med en seger mot Sverige i sin öppningsmatch av hemma-EM. Spelet var dock långt ifrån övertygande och det var mer en kollektiv kollaps av svenskarna som gjorde att man kunde bärga de tre poängen. Inför kvällens match mot Frankrike kan det tänkas att förbundskaptenen Oleg Blokhin väljer en något mer defensiv uppställning än mot Sverige och i så fall sätter Andriy Voronin på bänken och istället förstärker med Ruslan Rotan, inhoppare senast, på mittfältet.

Frankrike dominerade spelmässigt i sin öppningsmatch mot England men fick endast med sig en poäng efter att ha hamnat i underläge i första halvlek. Den av lokala tidningar kritiserade Samir Nasri gjorde målet för fransmännen och lär nu ha cementerat sin plats i startelvan. Förbundskaptenen Laurent Blanc kan tänkas göra en ändring i startelvan då Rennes-mittfältaren Yann M’Vila nu är frisk nog att spela, han kan tänkas ersätta Alou Diarra på det centrala mittfältet. Annars lär det bli samma spelare som startade mot England med Real Madrids Karim Benzema som spjutspets.

Speldjävulen tror ganska starkt på Frankrike här som ser betydligt mycket bättre ut under Blanc än man gjort under de senaste åren. Att Ukrainas nationalhjälte Andriy Shevchenko ska bjuda på ännu en ”dödsryckning” känns inte speciellt troligt, framförallt inte som Frankrike näst intill omöjligt kan spela lika illa som Sverige gjorde. Det får bli strax över medelinsats på raka 2:an.

Liga: EM 2012
Match: Ukraina – Frankrike
Speltips: 2
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.10 @ Ladbrokes
Insats: 6/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 0-2 VINST!!

Nordicbet fortsätter med sin mästerskapsbonus på 100% upp till 2 000 kr! Klicka på länken här eller på någon av de banners som finns på sidan för att öppna konta. Passa på under EM medan erbjudandet finns kvar!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen