Dagens bästa spel

Mål för båda lagen i Tjeckien – Polen

Tjeckien hämtade sig efter smällen mot Ryssland i första omgången och tog en viktig seger mot Grekland senast. Man avgjorde matchen sedan man gjort två snabba mål i inledningen och kunde sedan hålla ut till en 2-1 vinst. Det är dock osäkert om stjärnan Tomas Rosicky kan spela, han utgick senast och har inte kunnat träna sedan dess och det skulle givetvis vara ett stort avbräck om inte han kunde spela.

Polen har två raka 1-1 matcher och hoppas nu kunna ta en seger vilket skulle ta dem vidare till kvartsfinal. Man har dock en del skadeproblem i truppen och backen Damien Perquis samt mittfältarna Eugen Polanski och Darusz Dudka är alla tveksamma till spel ikväll. Förbundskaptenen Franciszek Smuda måste också besluta sig för om han ska fortsätta med straffräddande Przemyslaw Tyton mellan stolparna eller sätta sitt förtroende till Wojciech Szczesny som är tillbaka från avstängning.

Med hemmapublikens stöd i ryggen tror Speldjävulen definitivt att polackerna har mål i sig. Tjeckien har redan bevisat att de inte gärna lämnar en EM-match utan att motståndarnas målvakt fått vittra nätet. Därmed blir dagens bästa speltips att båda lagen gör mål i matchen.

Fler spel kommer garanterat komma på Speldjävulens Twitter under kvällen, så missa inte att bli en följare där!

Liga: EM 2012
Match: Tjeckien – Polen
Speltips: Båda lagen att göra mål
Odds: 1.72 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-0 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen