Dagens bästa spel

Målrikt i Portugal – Holland

Portugal har stora möjligheter att gå vidare till kvartsfinal även om de inte skulle vinna kvällens match mot Holland. Förbundskaptenen Paulo Bento hävdar dock att man inte kommer spela defensivt och satsa på kontringar, det tror Speldjävulen är mer önsketänkande än faktum. Förmodligen kommer det passa Portugal ganska bra att vara kontringslag med hypersnabba yttrar som Nani och Cristiano Ronaldo och vassa passningsspelare på i stort sett varje position i laget. Vi såg senast mot Danmark att Portugal är duktiga framåt men ganska svaga bakåt, det öppnar för en målrik historia ikväll.

Holland måste nämligen satsa offensivt ikväll då det är inte ens säkert att det räcker med seger. Man kan behöva vinna med mer än ett måls marginal beroende på hur det går i Danmark – Tyskland, så det kommer med andra ord bli full fart från början och förbundskaptenen har redan aviserat att det kan bli ändringar i laget. Det ryktas  om att Mark van Bommel och Ibrahim Affelay kommer offras för att man ska få in Klaas-Jan Huntelaar och Rafael van der Vaart i laget, allt för att man ska bli mer offensivt lagda och få in ytterligare en renodlad anfallare i laget.

Speldjävulen tycker därför att det här luktar en målrik tillställning och kliver snabbt in på över 2.5 mål i matchen innan oddsen sänks ytterligare.

Liga: EM 2012
Match: Portugal – Holland
Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.86 @ 188bet
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-1 VINST!!Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen