Dagens bästa spel

Det gör ont…men…Frankrike är dagens bästa

Sverige är som alla redan vet utslaget ur EM-turneringen och har således inget att spela för ikväll. Johan Elmander och Rasmus Elm är dessutom skadade och det tvingar förbundskapten Erik Hamrén till ett par ändringar i laget från förlustmatchen mot England. Emir Bajrami går in och spelar vänsterytter och Ola Toivonen får chansen som spjutspets framför Zlatan Ibrahimovic. Det är dock mycket tveksamt om det räcker och även om det svider så måste ändå Frankrike ses som stora favoriter.

Det räcker förvisso med en poäng för fransmännen för att gå vidare men med tanke på att Spanien väntar för grupptvåan vill man säkert se till att vinna den här matchen och säkra gruppsegern. Förbundskaptenen Laurent Blanc har endast ett bekymmer då Yohan Cabaye är småskadad och kanske inte kan spela, Yann M’Vila (inhoppare senast) är redo att ersätta.

Det är givetvis aldrig kul att spela emot Sverige men så får det ändå bli den här gången. Oddset har höjts något de senaste timmarna och det är därför nu dags att gå in. Raka tvåan på Frankrike blir därmed dagens bästa spel.

Liga: EM 2012
Match: Sverige – Frankrike
Speltips: 2
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.81 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-0 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen