Dagens bästa spel

Båda lagen gör mål ikvällens EM-kvartsfinal

Speldjävulen har tyvärr inte haft möjligheten att uppdatera bloggen sedan Brommapojkarna-reken men nu är det alltså dags igen. Ikväll är det en mycket intressant EM-kvartsfinal mellan Spanien och Frankrike som står på programmet och förhoppningsvis bjuder båda lagen upp till dans. Spanien har egentligen inte imponerat så här långt men har ändå gjort 6 mål och  vunnit två av tre av sina gruppspelsmatcher. Det ska alltså med andra ord mycket till om man inte ska ska få in en boll ikväll och med Fernando Torres som trolig spjutspets blir det lite mer djupledsbollar och lite rakare spel än när Cesc Fabregas spelar.

Frankrike var en mycket stor besvikelse mot Sverige och det kändes som man inte riktigt var beredda att ge allt för att bärga tre poäng. Det går återigen snack om att det finns inre stridigheter i gruppen och det ryktas om att Samir Nasri kommer bli petad i kvällens match. En som det pratades mycket om inför turneringen var Karim Benzema, han har dock inte gjort mål ännu, detsamma gäller för Franck Ribery som sett ganska ointresserad ut under långa stunder. Det känns dock konstigt om båda dessa stjärnor skulle gå mållösa ur turneringen.

Kvällens spel blir därför att båda lagen gör mål i matchen. Insatsen blir strax under medel.

Liga: EM 2012
Match: Spanien – Frankrike
Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 2.25 @ Bet365
Högsta odds: 2.30 @ William Hill
Insats: 4/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 2-0 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen