Dagens bästa spel

EM-krysset är dagens bästa

England är som väntat välorganiserat under kloke förbundskaptenen Roy Hodgson som totalt struntar totalt i vad mediedrevet säger och hellre väljer James Milner istället för Theo Walcott för att säkra bakåt. Han förväntas också starta med samma startelva som i segermatchen mot Ukraina senast vilket också betyder att Danny Welbeck startar i förmån för Andy Carroll.

Italiens lag är lite svårare att förutspå, vad som står klart är i alla fall att Giorgio Chiellini inte kommer att spela på grund av ljumskproblem, Leonardo Bonucci ersätter troligtvis. Det ryktas även om att Mario Balotelli kommer göra Antonio Cassano sällskap i anfallet, vilket i så fall betyder att Antonio di Natale åter blir bänkad. Annars lär det bli en oförändrad startelva.

Speldjävulen tycker att det här känns som århundradets kryssmatch och tvekar därför inte att göra detta till dagens bästa spel. Ska vi säga 1-1?

Liga: EM 2012
Match: England – Italien
Speltips: X
Odds: 2.88 @ Bet365
Högsta odds: 3.00 @ 888sport
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 0-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen