Dagens bästa spel

Bunyodkor är dagens bästa

Bunyodkor är en bit från glansdagarna då Luis Felipe Scolari var tränare och Rivaldo var stjärnan i laget. Truppen är nu baserad på inhemska spelare där det är fösvarsspelet som är grunden till framgångarna och där största utländska stjärnan är 32-årige slovaken Jan Kozak. Man leder dock ligan och är även framme i kvartsfinal i AFC (asiatiska Champions League) så även ett mindre stjärnspäckat lag verkar fungera. Man är obesegrade på hemmaplan i ligan i år och har endast släppt in två mål på 6 hemmamatcher.

Dagens motståndare Pakhtakor ligger med i toppen av tabellen på en tredjeplats men har gått sämre på slutet och har förlorat på bortaplan mot både Shortan och mittenlaget Neftchi (1-3 i båda). Det blev droppen för tränaren Dejan Djurdjevic som avgick och juniortränaren Murad Ismailov tog över. Senast blev det en knapp seger mot svaga Navbahor men spelet var allt ifrån imponerande.

Speldjävulen tror att Bunyodkor fixar det här och kliver in med medelinsats på raka ettan.

Liga: PFL (Uzbekistan)
Match: Bunyodkor – Pakhtakor
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.87 @ Betafe
Insats: 5/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 2-0 VINST!!

3 Kommentarer

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen