Dagens bästa spel

Spanien tar sig vidare till semifinal

Portugal har imponerande nog tagit sig ändå till EM-semifinal och gjorde det bra när man besegrade Tjeckien i kvartsfinalen. Det var framförallt Cristiano Ronaldo som visade framfötterna då och bevisade för alla tvivlare att han kan prestera även i de stora turneringarna. Här får man klara sig utan anfallaren Helder Postiga som skadade sig i kvartsfinalen, han ersätts troligtvis av Besiktas Hugo Almeida. Både mittbacken Pepe och ytterbacken Fabio Coentrao är dock spelklara trots att de inte medverkat på alla träningspassen i veckan.

Spanien fortsätter att spela sitt vackra kortpassningsspel och hålla hög procent av bollinnehavet under matcherna utan att skapa sådär särdeles mycket chanser. Vi fotbollsälskare tycker dock ändå att det är vackert att se Andres Iniestias mottagningar och vändningar, Xavis magiska genomskärare och David Silvas dribblingar. Sett till teknik har man den överlägset bästa startelvan i det här mästerskapet och att tro att man ska missa att gå till final känns ganska långt borta. Det är också rapporterat att man inte har några skador i truppen och den enda egentliga frågan är huruvida förbundskaptenen Vicente del Bosque fortsätter med Cesc Fabregas i sin 4-6-0-uppställning eller går över till att spela med en renodlad anfallare i form av Fernando Torres eller Fernando Llorente. Speldjävulen har en liten känsla av att han väljer det sistnämnda.

Speldjävulen tycker också att det har dragits för stora växlar av Portugals vinst över Tjeckien och man ska komma ihåg att man till stora delar vann på grund av Ronaldos briljans då. Det är inte troligt att Spanien ger honom lika mycket utrymme och då blir portugiserna genast två klasser sämre. Spanien ska ha en bra chans att vinna detta.

Liga: EM 2012
Match: Portugal – Spanien
Speltips: 2
Odds: 1.95 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ Ladbrokes
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: 0-0 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen