Dagens bästa spel

De Rossi får syna kortleken ikväll

Hittar egentligen inget roligt matchspel i dag och därför kör vi ett specialspel till EM-semifinalen mellan Tyskland och Italien istället. Daniele De Rossi har under årets Serie A-säsong tagit inte mindre än 10 gula kort på 32 matcher. Kort i nästan var tredje match alltså vilket är väldigt högt med tanke på att intensiteten i många av matcherna i Italien inte alltid är på topp. De Rossi har redan blivit varnad i EM-turneringen i matchen mot Irland och är en spelare som ger allt i alla lägen och inte är rädd för att kliva in och trycka dit någon när det hettar till. I en adrenalinstinn EM-semifinal mot kvicka tyskar lär det bli mer än ett tillfälle för De Rossi och övriga italienare att hamna lite på efterkälken och därmed bli tvingade till tjuvknep. De Rossi, från sin defensiva mittfältsposition, är en av de mest troliga att få syna ”ostskivan” ikväll.

Speldjävulen tycker det här spelet är så gott som något annat i dagens skrala utbud och kliver därmed in med medelinsats på att Daniele De Rossi åker på ett kort.

Liga: EM 2012
Match: Tyskland – Italien
Speltips: Daniele De Rossi att få ett kort i matchen
Odds: 2.60 @ Ladbrokes
Högsta odds: 3.00 @ Betfred
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.45
Antal kort: 1 kort VINST!!!

3 Kommentarer

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen