Dagens bästa spel

IFK Uddevalla tar revansch

Ingen EM-match i kväll och tyvärr ett ganska svagt fredagsutbud. Speldjävulen testar därför ett litet handicapspel i Division 2 Västra Götaland där sjätteplacerade IFK Uddevalla tar emot ljumbon Götene. Serien vänder nu och i mötet lagen emellan för ett par veckor sedan tog Götene något oväntat en 3-1-seger på hemmaplan. Siffrorna ljuger dock en hel del om man ser till spel och chanser där Götenes målvakt Niclas ”Zlatan” Haglundh gjorde en toppmatch och stod för en rad högkvalificerade räddning och sedemera blev utsedd till matchens bästa spelare. Annars var det Uddevalla som hade ett klart grepp om matchen och det var ett under (och Haglundhs målvaktsspel) att det bara stod 0-1 i paus. Götene lyckades sedan på något märkligt sätt få in tre bollar och vinna matchen med 3-1. Det är därför ett mycket revanschsuget Uddevalla som kommer till spel ikväll och att man egentligen är det bättre laget har man dessutom redan bevisat.

Att IFK Uddevalla vinner den här matchen känns mycket troligt, Speldjävulen tror dessutom att man gör det med mer än ett mål och lirar Uddevalla -1 (alltså pengarna tillbaka vid 1 måls vinst till hemmalaget) till hyffsat odds och med strax över medelinsats. Den modige kör -1.5 till dryga 2 gånger pengarna.

Missa inte heller att bli en följare av Speldjävulen på Twitter. Det kommer idéer och speltips där löpande under dagerna och kvällarna.

Liga: Division 2 Västra Götaland (Sverige)
Match: IFK Uddevalla – Götene
Speltips: Udevalla -1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Insats: 6/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 1-0 VOID (insatsen tillbaka)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen