Dagens bästa spel

Sergio Ramos får ett kort i finalen

Att Sergio Ramos är en mycket duktig fotbollsspelare råder det inga tvivel om, se bara på den ytterst kyliga Panenka-straffen i kvartsfinalen mot Portugal. Han är dock även en hårdför och ibland småful back som lätt kan bli övertänd och inte backar för att blanda sig i när det hettar till. I klubblaget Real Madrid har Ramos i sin karriär snittat strax över ett gult kort var tredje match och är dessutom den spelare som har flest röda kort i Real Madrids historia. Nu ställs han mot två milt sagt halvgalna anfallare i form av Antonio Cassano och Mario Balotelli och då känns det som chanserna för att Ramos ska få syna minst ett av domarens kort under matchen ganska stora. Ramos har för övrigt redan fått två gula kort under turneringen så inget tyder på att han håller igen under detta mästerskap.

Domare i kvällens final är protugisen Pedro Proenca, en man som inte är blyg när det gäller att plocka upp korten under matcherna. Han snittade över 5 kort per match under årets Champions League-säsong och har redan dömt Spanien i årets EM då man mötte Irland i gruppspelet. Det blev även då 5 kort, dock inte till Sergio Ramos den gången, Speldjävulen tror att det är dags ikväll istället.

Liga: EM 2012
Match: Spanien – Italien
Speltips: Segio Ramos att få ett kort under matchen
Odds: 2.30 @ Ladbrokes
Högsta odds: 2.88 @ Betfred
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.45
Resultat: inget kort – Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen