Dagens bästa spel

Monaco är dagens bästa spel

Monaco visade upp två ansikten förra säsongen när man började med att endast ta en enda seger på de 16 inledande omgångarna, låg hopplöst sist i tabellen och såg med säkerhet ut att bli degraderade till National, franska tredjedivisionen. I januari öppnade man dock upp plånboken på vid gavel och spenderade stora pengar på nyförvärv. Hela 8 nya spelare kom till klubben till en kostnad av runt 150 miljoner kronor. Det gav också nästan omedelbart resultat då klubben gick obesegrade under en period mellan februari och april då man vann 8 av 10 matcher. Det gick såpass bra att man till och med ett tag hade chans att nå kvalplats till Ligue 1, så blev dock inte fallet till slut men man ska definitivt ses som en av favoriterna inför årets Ligue 2-säsong. Man har även gjort ett tränarbyte då klubbikonen Marco Simone fick lämna över rodret till rutinerade landsmannen Claudio Ranieri. Satsning fortsätter alltså och Ranieri har redan hunnit värva backen Andrea Raggi från Bologna samt defensive mittfältaren Delvin Ndinga från Auxerre. Ndinga kommer dock inte medverka i träningslägret i Österrike utan ansluter till truppen först den 10 juli. Monacos trupp är alltså ännu starkare än i slutet av förra säsongen och även om man inte kommer vara formtoppade redan nu ska man ses med mycket god chans i kvällens match.

För motståndet står österrikiska Wacker Innsbruck som förra säsongen hamnade på åttonde plats av tio lag i den ganska svaga österrikiska Bundesliga. Man tappade sin bäste målskytt Miran Burgic (tidigare i AIK) inför den här säsongen och har ersatt honom med den oprövade 21-årige brassen Marcelo Fernandes. Truppen ser ganska svag ut och man får nog räkna med att bli max ett mittenlag även nästa säsong.

Även om det här är en träningsmatch så känns det som att Monaco har ett flera resor bättre lag på pappret. Visst kommer man även rotera spelare men oddset är såpass lockande att Speldjävulen kliver in rejält på Monaco-seger här.

Liga: Träningsmatch
Match: Wacker Innsbruck – Monaco
Speltips: 2
Odds: 2.38 @ Bet365
Högsta odds: 2.40 @ Bet-at-home
Insats: 7/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 0-3 VINST!!


Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen