Dagens bästa spel

Concordia träningsvinner i Skottland

Det är riktigt bra drag i spelen för tillfället, både på bloggen men framförallt på Speldjävulens Twitter där de flesta speltipsen har suttit på slutet. Passa på att bli en följare där så att du inte missar några spel i fortsättningen!

I dag är det åter i träningsmatcherna vi hittar de mest intressanta speltipsen och i synnerhet på ett av Speldjävulens nyfunna favoritlag, nämligen rumänska Concordia. Klubben gjorde inte mindre än 17 värvningar under januarifönstret och gick sedan som tåget och lämnade den jumboplats man innehav bakom sig. Slutligen klarade man sig kvar med god marginal efter att ha vunnit 12 av de 16 avslutande omgångarna i ligan. Man har fortsatt sin värvningspolicy även under sommaren och hela  17 (!) nya spelare har återigen kommit till klubben, varav brasilianske anfallaren Wellington Carlos Da Silva (17 mål i brasilianska div. 2 förra säsongen) är senast i raden. 6 spelare har samtidigt lämnat men truppen ser ännu starkare ut nu än den gjorde i slutet av förra säsongen. Man är i Skottland med en 25 man stark trupp och kommer förmodligen testa runt en hel del i eftermiddag, ändå ska man ha en väldigt god chans att vinna.

Livingston hamnade på 5:e plats i skotska division 1 förra säsongen och har en trupp som inte sätter skräck i alltför många europeiska motståndare. Man har nyligen presenterat två franska nyfövärv i David Luongo och Anthony Andreu från Schweiziska div. 3.laget Stade Nyonnais som kanske kan höja nivån något. Att man ska kunna rå på Concordia här känns dock ganska långt borta.

Oddset på Concordia har stigit kraftigt under dagen och det tycker Speldjävulen är mycket besynnerligt. Visst, det är en träningsmatch och dessutom hemmaplan för skottarna men man ska bara vara minst en eller ett par klasser sämre än rumänerna här. Det blir återigen en rejäl insats på raka tvåan.

OBS! Matchstart redan  kl. 15.00.

Liga: Träningsmatch
Match: Livingston – Concordia Chiajna
Speltips: 2
Odds: 2.10 @ Bet365
Högsta odds: 2.30 @ Tipico
Insats: 7/10 units
Matchstart: 15.00
Resultat: 0-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen