Dagens bästa spel

APOEL är klasser bättre än Ried

Det har gått bra när Speldjävulen har rekat spel i träningsmatcherna i sommar och då finns det ingen anledning att sluta med detta.

I dag har vi match mellan SV Ried som slutade på sjätte plats i den något svaga österrikiska Bundesliga förra säsongen och cypriotiska APOEL. Ried har på försäsongen testat den något originella uppställningen 3-3-3-1 med blandat resultat. Man vann senast mot albanska Skederbeu med 4-1 men fick matchen innan dess endast 1-1 mot svaga Union St. Florian.

APOEL deltog med den äran i Champions League förra säsongen där man tog sig ända fram till kvartsfinal (förlust mot Real Madrid). Truppen är med andra väldigt stark och det ska vara stor klasskillnad här. Det är ännu oklart vilket lag man ställer upp med ikväll men svenskbekante brassen Ailton Almeida (Örgryte) ska enligt rapporter i alla fall starta.

Speldjävulen ber om ursäkt för en något knapphändig information men reken måste ut snabbt då oddset förmodligen kommer att slaktas under dagen. Det blir hög insats igen då det ska vara stor klasskillnad mellan lagen och Rieds trebackslinje kan bli rejält synade här.

Liga: Vänskapsmatch
Match: SV Ried – APOEL Nicosia
Speltips: 2
Odds: 2.30 @ Bet365
Högsta odds: 2.80 @ 888sport
Insats: 7/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 2-3 VINST!!

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen