Dagens bästa spel

Sista minuten-spel

Serierna börjar så smått dra igång igen efter sommar- och EM-uppehåll men Speldjävulen väljer trots det att fortsätta att söka spel från träningsmatcherna då det har varit lyckosamt hittills. I går var det APOEL Nicosia som efter mycket om och men tog en 3-2-seger mot österrikiska Ried. I dag blir det återigen  ett spel på ett lag från Cypern och faktiskt även från Nicosia.

Omonia Nicosia kom trea förra året i den allt starkare cypriotiska ligan och är därmed klara för Europa League-kval i vilken man kliver in i tredje omgången. I dag möter man ganska svagt motstånd i Pogon Szczecin som kom tvåa i polska andraligan förra säsongen och då måste man ligga bra till för vinst. Omonia hade stark trupp redan i fjol men har ändå värvat friskt. Det bör räcka i dag tror Speldjävulen.

På grund av jobb kommer den här reken väldigt nära spelstoppet kl. 16.00, hoppas ni har överseende. Insatsen i dag blir lite lägre.

Liga: Vänskapsmatch
Match: Pogon Szczecin – Omonia Nicosia
Speltips: 2
Odds: 2.25 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Matchstart: 16.00
Resultat: 1-1 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen