Dagens bästa spel

Fredrikstad är dagens bästa

Fredrikstad har plötsligt hittat formen i norska Tippeligan och har två raka segrar bakom sig inför kvällens match mot Lilleström. Nu har man alltså chansen att ta sin tredje raka seger i ligaspelet, något man inte mäktat med sedan 2007. Man har en i stort sett frisk trupp då de enda som saknas är backarna Kevin Duré och Vidar Martinsen, mittfältaren Etzaz Hussain har haft ont i en axel men är trots det med i kvällens trupp. Laget har en bra träningsvecka bakom sig och självförtroendet är det inget fel. Kaptenen och landslagsmannen Tarik Elyounoussi, tillika FFF:s bäste målskytt, ryktas vara på väg till italienska Palermo men säger sig enbart ha fokus på kvällens match mot Lilleström.

Lilleström har två raka förluster i ligan samt en näst intill pinsam 0-4-förlust mot Bodö/Glimt i cupen i onsdags. Stor anledning till detta är alla skador man har i truppen. Lilleströms svenske tränare Magnus Haglund (tidigare i Elfsborg) tycker det har gått så långt att han kallat in en sportpsykologen Geir Jordet för lite mental träning, det kan säkert hjälpa en del men mot fysiska skador hjälper det näppeligen. Skador har man nämligen gott om och till kvällens match får man klara sig utan backarna Steinar Pedersen, Frode Kippe (kapten) och Espen Nystuen vilket betyder att unge mittfältaren Ruben Gabrielsson får bilda mittbackspar med unge och orutinerade Isak Scheel. Dessutom har man anfallaren Fredrik Gulbrandsen på skadelistan och det är en spelare man verkligen saknar enligt Haglund.

Med så många skador i bortalaget måste man bara tro på bra chans för formstarka Fredrikstad. Speldjävulen nöjer sig dock med medelinsats då Lilleström trots allt har viss kapacitet i laget och Fredrikstad inte är känt som någon vinstmaskin direkt.

Det kan också vara klokt att bli en följare till Speldjävulen på Twitter. Där kommer det spel löpande under dagen och kvällen och formen är mycket god. Häng på!

Liga: Tippeligan (Norge)
Match: Fredrikstad – Lilleström
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Stan James
Insats: 5/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 3-4 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen