Dagens bästa spel

Steaua Bukarest är numret för stora för Aalen

Steaua Bukarest spelar ikväll sin sista träningsmatch på träningslägret i Österrike innan man återvänder till Rumänien. Kvällens motståndare är tyska VfR Aalen, som för första gången i klubben historia i år spelar Tysklands andradvision efter att ha knipit andraplatsen i tredjedvisionen förra säsongen. Steaua körde i de första träningsmatcherna för säsongen två elvor under matcherna, en i första halvlek och en annan i andra halvlek, men har efter hand så smått börjat spela in en startelva och inte gjort lika mycket byten under matcherna. Vi kan alltså räkna med en stark uppställning i kväll då det endast återstår två träningsmatcher innan säsongen drar igång i slutet av juli. Man har även gjort ett par intressanta värvningar som förmodligen kommer spela här, bland annat brasilianske anfallaren Adi Rocha, hämtad från Concordia, som redan visat vilket fint tillskott han kommer bli i år.

Aalen är endast i upptakten av sina förberedelser inför årets 2. Bundesliga-säsong som drar igång först i slutet av augusti, alltså en hel månad senare än den rumänska. Man har ännu så länge inte gjort några spektakulära värvningar och kan nog få det ganska tufft i år. Man har kört två hårda träningspass per dag de senaste dagarna och kommer även köra ett lugnare pass i dag på förmiddagen. Kanske inte idealiska förutsättningar inför en match mot ett lag som redan ska vara flera klasser sämre än. Dessutom har man ett par problem med skador och backen Jürgen Mössmer och italienske anfallaren Marco Calamati kommer inte till spel ikväll.

Speldjävulen tror att Steaua är alldeles för bra för Aalen och vinner det här ganska enkelt. Oddset är klart godkänt och den som vågar kör även handikappspel som en oddshöjare.

Missa inte heller att Nordicbet fortfarande har kvar sin öppningsbonus på 100% upp till 2 000 kr! Har du inte redan konto där kan det var klokt att öppna ett nu. Klicka här eller på bannern nedan och följ instruktionerna för att få din bonus innan det är för sent!

Liga: Vänskapsmatch
Match: Steaua  Bukarest – VfR Aalen
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.79 @ Pinnacle
Insats: 7/10 units
Matchstart: 18.30
Resultat: 2-1 VINST!!

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen