Dagens bästa spel

Schalke kör över amatörerna i Sonnenhof Grossaspach

Schalke 04 har nu inlett försäsongsträningen inför den stundande säsongen som drar igång i slutet av augusti. Man har redan hunnit med att besegra ett hopplock av spelare i ERGO Nationalelf med 6-0, den gången gjorde nyförvärvet Tranquilio Barnetta två mål. Man har även fyllt på laget med bland annat Roman Neustädter från Mönchengladbach, Edu från Besiktas och Chinedu Obasi från Hoffenheim. Samtidigt har man tappat Raul till Al-Sadd men har på det hela taget en starkare trupp i år än fjolåret. Nu är det alltså andra träningsmatchen för säsongen och motståndare den här gången är Sonnenhof Grossaspach som kom tvåa i Regionalliga Süd, fjärdedivisionen i Tyskland. Grossaspachs tränare är hoppfull inför mötet och säger att man alltid går för seger, i det här fallet är det nog inte särskilt troligt dock.

Speldjävulen tror inte att det spelar någon större roll vilket lag Schalke ställer upp med (26 man är med på lägret), man vinner detta ändå. Troligtvis blir det en elva i första och en annan i andra halvlek, det ska räcka gott till en komfortabel seger. Det här vinner Schalke med minst två mål.

Liga: Vänskapsmatch
Match: Sonnenhof Grossaspach – Schalke 04
Speltips: Schalke -1.5
Odds: 2.00 @ Bet365
Högsta odds: 2.05 @ 188bet
Insats: 4/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 4-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen