Dagens bästa spel

Bra chans för Debrecen ikväll

Ungerska Debrecen åker ikväll till Albanien för match i Champions League-kvalet mot albanska mästarna Skënderbeu Korcë. Debrecen vann ungerska ligan i suverän stil förra året och har gått bra i träningsmatcherna inför årets säsong. Man har också hunnit med att spela Supercupfinal mot Videoton (förlust på straffar) och är nu väl förberedda inför den stundande säsongen som drar igång i slutet av juli. Man har dessutom lyckats behålla sin franske anfallsstjärna Adamo Coulibaly, 20 mål i fjol,  som det huserat mycket transferrykten kring i sommar. Anfallsförvärvet Ibrahima Sidibé är avstängd och är inte med i Albanien, skadade spelare som missar matchen är Selim Bouadla, Ludánszki Bence och Roguy Meye varav endast Bouadla anses ordinarie.

Skënderbeu ligger en bit efter i förberedelserna jämfört med Debrecen då den albanska ligan inte drar igång förrän i slutet av augusti, en månad senare än den ungerska alltså. Man får ikväll klara sig utan sin kapten, landslagsmannen Bledi Shkëmbi, men har en giftig anfallare i Daniel Xhafaj så Debrecen får se upp.

Den albanska ligan är en av de sämre i Europa medan den ungerska är på stark frammarch, det och det faktum att Debrecen ligger längre fram än Skënderbeu i förberedelserna gör att Speldjävulen ger bortalaget förtroendet här. Insatsen blir dock ganska låg då det trots allt avgörs över två matcher.

Liga: Kval till Champions League
Match: Skënderbeu Korcë – Debrecen
Speltips: 2
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.85 @ Expekt
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 1-0 förlust…

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen