Dagens bästa spel

PAOK träningsvinner i Holland

Speldjävulen har haft bedrövlig form de senaste dagarna och nu är det bara att läsa på hårt och hoppas att det vänder igen. Det är alltid lurigt med träningsmatcher men det är ändå där vi hittar dagens bästa speltips.

PAOK Thessaloniki har varit på läger ett tag nu och redan spelat ett par träningsmatcher där spelet och resultaten har blivit bättre efter hand. Senast blev det vinst mot belgiska Mons med 2-0 i en stabil insats. Den grekiska Superligan drar förvisso inte igång förrän i slutet av augusti men PAOK har ett Europa League-kval att tänka på redan om ett par veckor och vill nog så smått börja spela ihop en startelva inför det. Nye tränaren Giorgios Donis har redan genom de senaste träningarna indikerat vilken startelva det lutar åt i dag, och den är stark. Här finns bland annat brassebackarna Lino och Etto samt fjolårets skyttekung Stefanos Athansiadis samt ett antal av startspelarna förra året. Det bör räcka ganska långt här.

Motståndare i dag är nämligen FC Zwolle, nykomligar i Eredivisie, högstaligan i Holland. Zwolle har precis börjat sitt första träningsläger inför den stundande säsongen och ska inte vara i närheten av att vara i matchform. Något Europaspel behöver man inte heller bekymra sig över och den holländska säsongen drar igång först i mitten av augusti. Man har ett lag utan egentliga stjärnor som består till 100% av spelare från Holland. Det är nog ingen dum gissning att man får det tufft att hänga kvar i år och lika tufft blir det att få med sig något från dagens träningsmatch mot PAOK.

Speldjävulen tror starkt på att PAOK fixar det här men med tanke på att formen är som den är, samt att det trots allt är en träningsmatch, nöjer vi oss med medelinsats.  Matchen spelas för övrigt på neutral plan i Arnheim.

Liga: Vänskapsmatch
Match: FC Zwolle – PAOK
Speltips: 2
Odds: 2.05 @ Bet365
Högsta odds: 2.25 @ Bet-at-Home
Insats: 5/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 1-4 VINST!!


Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen