Dagens bästa spel

Sporting Lissabon besegrar engelska ugglor

Sporting Lissabon gör ikväll sin tredje match på försäsongen, denna gång mot engelska Sheffield Wednesday även kallade ”the Owls” eller ugglorna. Försäsongstruppen bestod från början av 24 man men har nu växt till 26 spelare då de två senaste tillskotten Marcos Rojo och Khalid Boulahrouz nu anlänt. De båda förväntas vara inblandade i kvällens match, liksom de flesta andra i truppen, då tränaren Ricardo Sa Pinto förväntas köra runt på en hel del folk. Så sent som i torsdags fick man faktiskt stryk av Charlton med 1-0 i den första ”riktiga” träningsmatchen för året, men då var man kraftigt nedtränade och i dag lovar man bättre fart i spelet.

Det som verkligen gör att Speldjävulen tror på det här speltipset är att Sheffield Wednesday har en liknande inställning till den här matchen som Sporting hade till matchen mot Charlton. Wednesdays tränare Dave Jones har gått ut och sagt att resultatet inte är viktigt utan att det är spelarnas kondition som är i fokus. Jones fortsatte med att säga att i stort hela truppen kommer att luftas och att han kommer vila både förstemålvakten Stephen Bywater och andremålvakten Nicky Weaver på grund av skador. Istället kommer 17-årige akademimålvakten Cameron Dawson stå hela matchen. Det var inte tänkt att Dawson skulle spela alls under det här lägret men när nu skadeläget är som det är blir så alltså fallet. Även om Dawson är en lovande målvakt ska det tilläggas att han endast var andremålvakt i ungdomslaget förra säsongen och nog kan vara lite nervös och darrig i sin debut för A-laget.

Speldjävulen tror inte att Sporting är speciellt intresserade av att förlora två matcher i rad mot nykomlingar i Championship. Att båda lagen kör runt på spelare borde vara stor fördel för Sporting då portugiserna otvivelaktigt har den starkare truppen. Troligtvis vinner man det här med minst ett par mål och spelet blir därför på Sporting -1.

Liga: Vänskapsmatch
Match: Sporting Lissabon – Sheffield Wednesday
Speltips: Sporting -1
Odds: 1.975 @ Bet365
Högsta odds: 2.03 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 21.30
Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen