Dagens bästa spel

Hammarby tar äntligen en seger

Hammarby har allt annat än rosat marknaden på slutet och har inte vunnit i serien sedan 9 juni. Ska man ha någon chans att hänga på i toppen får man nog dock se till att vinna ikväll. Det finns också en hel del saker som tyder på att det kan vara dags i dag. Nye assisterande tränaren Carlos Banda berättar att spelarna i truppen är laddade och extremt fokuserade på att vinna kvällens match.

Att Hammarby är laddade är i sig bra men det är framförallt hur läget ser ut för gästerna Jönköping Södra som gör att spelet känns extra bra. Det är en rejält stukad trupp som gör resan till Söderstadion och förutom flyktade anfallsstjärnan Branimir Hrgota har man ett antal skador att handskas med. Pär Cederqvist skadade sig i en internmatch i förra veckan och i lördags råkade Viktor Rönneklev på en ljumsskada och ingen av dem kommer riskeras ikväll. Dessutom är backarna Philip Djup och Kalle Svensson borta sedan tidigare. Man har förvisso värvat Dustin Corea och lånat in Johan Bertilsson från Kalmar men de är spelklara först 1 augusti.

Speldjävulen är inte imponerad av vad Hammarby har åstadkommit på slutet men med tanke på hur läget är i Jönköping känns det ändå som det kan vara dags för en seger nu. Medelinsats rekommenderas.

Liga: Superettan (Sverige)
Match: Hammarby – Jönköping Södra
Speltips: 1
Odds: 1.70 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Interwetten
Insats: 5/10 units
Matchstart: 19.20
Resultat: 2-2 förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen