Dagens bästa spel

Veendam slår Twentes ungdomar

Veendam gjorde en synnerligen svag säsong ifjol då man kom först på 16:e plats i Eerste Divisie, andradivisionen i Holland. Man har dock under sommaren gjort ett par intressanta nyförvärv i bl a annat anfallaren Sidney Schmeltz som anslutit från Sparta Rotterdam och mittfältaren Lars Hutten från Willem II. Ikväll har man även tre provspelare på plats, dessa är mittfältarna Boy Deuol (Bayern München II), Tom Overtoom (Sparta Rotterdam) och Theo Martens (Willem II) av vilka de två förstnämnda egentligen borde vara för bra för provspel i ett lag som Veendam och definitivt kommer höja kvaliteten på laget. Det har varit blandade resultat för laget i träningsmatcherna så här långt där man besegrat Emmen men föga överraskande fått stryk av Zwolle och Ajax.

Nu är det dock helt annat motstånd när Twentes ungdomslag (ja den här gången är det det) eller Jong Twente står som motståndare. Laget har redan hunnit med en träningsmatch på försäsongen, i den var man chanslösa mot tyska Regionalliga Nord-laget Meppen och fick stryk med 3-1. Även om det var ett division 4-lag man mötte så märktes det trots allt är stor skillnad att möta ett seniorlag. Att Twente skulle krydda sitt lag med en eller annan A-lagsspelare känns inte heller troligt då man har det mycket viktiga returmötet mot Inter Åbo på torsdag.

Speldjävulen tror att Veendam är starka nog att vinna mot Twentes ungdomar trots att man kom på undre halvan av andradivisionen förra säsongen. Det ska helt enkelt vara för stor skillnad på ett seniorlag och ett lag med ungdomar. Dessutom har man nu fin förstärkning från tre provspelare.

Liga: Vänskapsmatch
Match: Jong Twente – Veendam
Speltips: 2
Odds: 1.72 @ Bet365
Insats: 4/10 units
Matchstart: 19.00
Resultat: 2-2 förlust…

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen