Dagens bästa spel

Twente får utdelning ikväll

FC Twente fick inte trots stort spel- och chansövertag utdelning i första mötet med finska InterÅbo i kvalet till Europa League. Matchen slutade 1-1 och ikväll är det returmöte i Finland och då förväntas anstormning från holländarna. Twentes tränare Steve McClaren har en full trupp till sitt förfogande och räknar med en ännu bättre prestation än i hemmamötet, en match där McClaren räknat till att man hade inte mindre än 27 mer eller mindre klara målchanser.

Inters tränare Job Dragtsma säger att man kommer ha samma defensiva inställning även på hemmaplan som man hade i Holland och att man inte kommer ta några risker. Man har haft ett tungt spelschema på slutet och kvällens match blir den fjärde på 10 dagar. Man har därför en del skavanker i laget men förväntas ändå ställa upp med samma manskap som i första mötet lagen emellan, frågan är om det räcker?

Det tror inte Speldjävulen att det gör utan litar istället på att Twente fixar det här. Oddset på raka tvåan är dock för lågt så det blir istället 2-vägshandikapp på Twente -1 som spelas, alltså pengarna tillbaka om Twente ”bara” vinner med 1 mål.

Liga: Kval till Europa League
Match: Inter Åbo – FC Twente
Speltips: Twente -1
Odds: 2.025 @ Bet365
Högsta odds: 2.05 @ 12bet
Insats: 3/10 units
Matchstart: 18.00
Resultat: 0-5 VINST!!

5 Kommentarer

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen