Dagens bästa spel

Ett litet spel på Vaslui

Det blir inget längre inlägg i dag men som Speldjävul kan har man dock svårt att hålla fingrarna från spelknappen. FC Vaslui är ett av Rumäniens bästa lag och har varit så de senaste säsongerna och ikväll tar man emot storsatsande Petrolul Ploiesti på hemmaplan. Vaslui hade, efter att ha varit i ledningen två gånger,  otur som inte fick med sig alla tre poängen i premiären borta mot starka Rapid Bukarest. På hemmaplan är man dock extremt starka och även om man tappat bäste målskytten Wesley inför den här säsongen har man värvat smart och bör åter kunna vara med i toppen.

Petrolul öppnade säsongen med en 5-0-seger mot Ceahlaul Patra Neamt på hemmaplan och ser betydligt mycket bättre ut den här säsongen än förra. Man har värvat en mängd spelare, framförallt from Universitae Cluj, och har ett lag som på pappret ska kunna vara med på övre halvan, minst. Att åka till Vaslui och plocka poäng är dock bra mycket tuffare än att vinna hemma mot Ceahlaul och Speldjävulen tror man kan få det  tufft i afton.

Oddset på ettan känns såpass lockande att det får bli ett spel där. Här håller vi dock nere insatserna och endast ett par units läggs för att krydda kvällen med lite spänning.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Vaslui – Petrolul Ploiesti
Speltips: 1
Odds: 2.05 @ Bet365
Högsta odds: 2.17 @ Pinnacle
Insats: 2/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 3-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen