Dagens bästa spel

Dynamo Bukarest kör över CSMS Iasi

Fjolårssäsongen blev en besvikelse för Dynamo Bukarest som hamnade först på 6:e plats i tabellen och missade därmed Europaspel den här säsongen. Man är därför fast beslutna att under nygamle tränaren Dario Bonettis ledning åter ta sig till toppen av rumänska Liga 1. Det gick dock väldigt knackigt i träningsmatcherna inför säsongen där facit blev 6 förlorade matcher och en oavgjord. Bonetti experimenterade dock kraftig under försäsongen och spelet verkar ha satt sig lagom till säsongstarten. Man började nämligen med att vinna Supercupen mot fjolårsmästarna Cluj för att sedan följa upp det med en seger i ligapremiären borta mot Turnu Severin. Dynamo anses också vara en av kandidaterna till ligaguldet i år och med två tävlingsmatcher i kroppen blir man svårstoppade i kväll.

För motståndet står nykomlingen CSMS Iasi som vann Liga 2 förra säsongen och alltså tog steget upp i högsta serien. Starten för laget kunde dock ha varit bättre då man förlorade debuten mot Otelul Galati. Otelul är ett lag vi förmodligen kommer få  se på övre halvan när tabellen summeras men man kan nog räkna med att det blir ännu tuffare i dag och på bortaplan dessutom.  Inte nog med det så saknar Iasi en hel del spelare  i kväll, de som inte kommer till spel är backen Mihalachioaie samt mittfältarna  Badic, Tudor, Gado och Nalati. Dessutom råder det osäkerhet kring både backen Staton och mittfältaren Tiganasu medan Dynamo har en helt frisk trupp.

Nej, det här blir alldeles för svårt för bortalaget och Speldjävulen tror att det finns risk att man kan bli rejält överkörda.  Dynamo vinner med ganska stor säkerhet det här med minst två mål och spelet blir således Dynamo Bukarest -1.5.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Dynamo Bukarest – CSMS Iasi
Speltips: Dynamo -1.5
Odds: 2.02 @ Bet365
Högsta odds: 2.10 @ Pinnacle
Insats: 5/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 5-2 VINST!!

6 Kommentarer

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen