Dagens bästa spel

Målrikt i engelsk träningsmatch

Inte mycket kul att lira på i dag och därför får det bli ett tveksamt överspel istället. Är ingen större fan av denna spelform då det känns som det är lite väl mycket tur inblandat, men så får trots allt bli fallet i dag.

Hartlepool kom på 13:e plats i League One förra säsongen vilket inte var allt för imponerande och man hade stora problem med målskyttet. Man har därför inför den här säsongen värvat den beprövade veteranen Steve Howard från Leicester, han visade upp sig direkt och avgjorde mötet med Sunderland i fredags. Man har en fullt frisk trupp sånär som på skadade backen Jack Baldwin och hoppas kunna ta ännu en skalp i kväll.

Middlesbrough har en stark trupp efter starka värvningar i år och målet är inställt på uppflyttning till Premier League. I kväll har man ett antal spelar på provspel, bl a två brassar, Carlos Correa och Eduardo Favretto, på rekommendation av f.d. Boro-spelaren Juninho. Carrea har de senaste fem säsongerna spelat i ukrainska storlaget Dynamo Kiev och borde kunna vara en bra förstärkning. Man har även målvakten Jayson Leutwiler på provspel från Basel samt holländaren Romeo Castelen som också får chansen att visa upp sig. Saknas gör backarna Jonathan Woodgate och Rhys Williams samt målvakten Jason Steele men annars ställer man upp med en stark trupp, i alla fall offensivt.

Med tanke på att Middlesbrough saknar både förstemålvakten och en del duktiga backar borta känns överspelet trots allt ganska bra. Dessutom vill säkert provspelarna visa upp sig så det kan bli bra fart på den här tillställningen.

Liga: Vänskapsmatch
Match: Hartlepool – Middlesbrough
Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80@ Bet365
Högsta odds: 1.85 @ Pinnacle
Insats: 3/10 units
Matchstart: 20.30
Resultat: 2-2 VINST!!

3 Kommentarer

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen